Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Kenniswerf

Planontwikkeling Omgeving Witte Huis

De Kenniswerf is in ontwikkeling! De Kenniswerf wordt ontwikkeld tot een gebied waar het prettig werken, studeren, wonen, ontspannen en recreëren is.
Omgeving Witte Huis is onderdeel van het bedrijvencluster (spoorzone) en is aangewezen als locatie die bestemd is voor kantoren en bedrijven. Een unieke plek waar ondernemers kunnen samenwerken met het onderwijs.

Kantoor-en bedrijfskavels

Het braakliggende terrein is eigendom van de gemeente en wordt omgevormd tot een aantrekkelijke locatie voor kantoor- en bedrijfskavels.

Geplande werkzaamheden

Er is ruimte voor ongeveer 10 kantoor- en bedrijfskavels. Het afgelopen jaar werd het bestemmingsplan Kenniswerf Oost herzien, zodat deze beter aansluit op vraag uit de markt. Dit om het voor u nog aantrekkelijker te maken om te bouwen. Eind 2021 wordt de nieuwe ontsluitingsweg aangelegd en worden de kavels die verkocht zijn bouwrijp gemaakt.
Een voorbeeld van een bedrijf dat zich gaat vestigen op één van de kavels is Moduvision. Je ziet op de foto een impressie van het nieuwe kantoor van ModuVision, dat ontwikkeld wordt door Bouwgroep Schrijver. De 2e tot en met de 6e verdieping zijn nog beschikbaar voor andere bedrijven die willen vestigen in dit pand. Meer informatie vind je op de website van Bouwgroep Schrijver.

Interesse?

Interesse in een kantoor-of bedrijfskavel? Neem dan contact met ons op via e-mail kenniswerf@vlissingen.nl.