Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Kenniswerf

Er komt een nieuwe kantoortoren op de Kenniswerf

Gepubliceerd op 15 september 2021
Jan Willem Mol van ModuVision, Jan-Dirk Marteijn van Bouwgroep Schrijver en wethouder John de Jonge van de gemeente Vlissingen onthullen het vestigingsbord met daarop een impressie van de nieuwe kantoortoren op de Kenniswerf.

Gemeente Vlissingen, ScheldeZicht Investment B.V. en ModuVision Technologies B.V. hebben de koopovereenkomst ondertekend voor het kavel waar het nieuwe pand voor ModuVision wordt gebouwd.

ModuVision

ModuVision produceert en ontwerpt robots en andere hi-tech producten voor gebruik in analytische laboratoria. Het bedrijf is al 15 jaar gevestigd op de Kenniswerf. Vanuit de PZEM kantoren verhuisde het bedrijf eerder naar het Edisonpark. Nu is het tijd voor nog meer ruimte en is Bouwgroep Schrijver als projectontwikkelaar in de arm genomen om een nieuw gebouw te realiseren.

Onthulling vestigingsbord

Wethouder John de Jonge onthulde vandaag het vestigingsbord met Bouwgroep Schrijver en ModuVision om de ondertekening te vieren. Op het vestigingsbord is een impressie te zien van het nieuwe gebouw. Geinteresseerden die zich ook willen vestigen in deze nieuwe kantoortoren op de Kenniswerf kunnen contact opnemen met Bouwgroep Schrijver.